SUNNUNTAIN OSTOSVINKKI: 12 EURON KIRJAINTAULU

jysk kirjaintaulu

 

Ajattelin vielä vinkata teille edullisesta kirjaintaulusta, joka löytyy vielä useimmista Jyskin myymälöistä. Kirjaintaulu on myynnissa alennettuun hintaan 28.02.2018 asti, mutta hinta ilman alennustakin on vain 17 euroa, joten kalliista tuotteesta ei ole kyse. Monissa sisustusliikkeissä hinta pyörii siinä 50 euron hujakoilla, joten nyt on mahdollista saada erittäin halvalla tämä vuosia hittilistoilla keikkunut tuote.

Meille kirjaintaulu tulee kotiutumaan lasten tädin kautta. Aion hyödyntää kirjaintaulua muutenkin kuin vain sisustuksessa; lasten syntymäpäiville menut ja onnitteluviestit voi kirjoittaa tähän sekä Neon kuukausittaisiin kuviin rekvisiitaksi.

Myös Flying Tiger Copenhagenissa tuli vastaavanlainen tuote 10 eurolla, mutta siinä oli puiset kehykset – tosi kaunis yksilö sekin, eikä hinnalla pilattu. Jos olet tätä tuotetta himoinnut kauan, mutta et ole vielä raaskinut sitä ostaa, niin kiirehdi – monen liikkeen saldot näyttivät jo nollaa!

Tutustu myös edellisiin postauksiini:

Postauksen kuva: Jysk.fi

 

Riikka / Kotoin - -
Posted in sisustus

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *