VIHERSEINÄ

peikonlehti sisustuksessa

amppeli arabia ruukku

fleimio sivupöytä

arabia ruukku

Kasvit tuntuivat vaativan talven pimeimmän kauden jälkeen aimo annoksen valoa, jota nyt tulviikin ikkunoista pakkaskelien ja mahtavan auringonpaisteen takia. Siirsin senkin viime kesäiselle paikalleen, jossa se saa ylleen paljon erilaisia kasveja – näky muistuttaa aivan viherseinää.

Kaipaan bohomaista viidakkoa olohuoneeseen. Oikeastaan sisäilma ei varmaan koskaan voisi olla tarpeeksi raikasta, joten tutustuinkin hieman aiheeseen viherkasvien sisäilmaa puhdistavista vaikutuksista täältä ja täältä,joiden mukaan meiltä löytyykin jo hieman näitä puhdistavampia kasveja, mutta voisiko niistä koskaan olla liikaa?

Meille varmasti joskus kotiutuu joku hieman kookkaampi palmukasvi sekä visuaalisuuden nälässä kaipaisin pieniä kaktuksia joukon hyllynreunalle.

Onko teillä kyltymätön viherkasvien nälkä vai saako ne aikaan henkistä päänsärkyä?

Lue myös:

5 kommenttia “VIHERSEINÄ

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *