NETFLIX SARJAT

netflix suomi

netflix suomi

netflix suomi

netflix suomi

netflix suomi

Olen aina rakastanut elokuvia ja sarjoja. Se taisi olla yksi isoista yhteisistä kiinnostuksen kohteistamme mieheni kanssa. Nyt vain ehdimme katsomaan yhdessä niin paljon vähemmän elokuvia kuin ennen, mutta onneksi kotisohvaltakin on aika hyvät valikoimat elokuvia ja sarjoja ajatellen. Luettelenkin seuraavaksi omat suosikki Netflix sarjat – näitä mieheni ei olisi varmastikaan suostunut kanssani katsomaan!

The Crown

En olisi voinut kuvitella, että sarja Ison-Britannian kruunuperheestä voisi olla kiinnostava. No enpä tiennyt paljoakaan heistä ennen kyseistä sarjaa. Heidän elämänsä on ollut aikamoista ihmissuhde koukeroa. Suosittelen sarjaa myös niille, jotka eivät ole kiinnostuneet kyseisestä maasta, heidän kuninkaallisistaan tai sen historiasta, mutta ihmissuhteet kiinnostavat – kyseinen sarja saattaa silti upota sinuun.

The Choice

Kaipaatko romanttista elokuvaa, mutta hieman ennalta arvattava juoni ei haittaa? Välillä itse haluan sarjan, jossa ei tarvitse miettiä suuria juonikuvioita tai pelätä nurkan takana vaanivaa vaaraa. On tässäkin elokuvassa jotain yllättävää, mutta aika perinteisen romanttisen elokuvan kaavalla mennään. Naapurit vihaavat toisiaan, mutta niinhän se vihakin muuttuu lopulta rakkaudeksi. Molemmilla on jo parisuhteet, mutta vetovoima on vastustamaton. Rakkautta, solmuja ja vaaleanpunaisia unelmia – siitä on ihanat leffaillat tehty.

Kaiken kattava kauneus

Elokuva, jossa näyttelee Will Smith, ei voi olla huono. Tai no ainakin Will voi elokuvan tasoa nostaa roimasti, vaikka juoni olisikin kökkö. Tässä elokuvassa juoni on onnistunut. Menestynyt yrittäjä menettää jotain niin suurta henkilökohtaisessa elämässään, ettei siitä tunnu olevan enää paluuta tavalliseen arkeen. Mies kirjottaa kirjeitä Rakkaudelle, Ajalle ja Kuolemalle – hän alkaakin saamaan vastauksia kysymyksiinsä. Minusta elokuva oli koskettava ja osasi yllättää ihanalla tavalla. Tämän voisin katsoa ehdottomasti uudelleenkin.

Kerro sinun viime aikaiset Netflix sarjat tai elokuvat, joita olet katsonut – vinkit ovat aina tervetulleita.

Lue myös:

Riikka / Kotoin - -
Posted in Yleinen

NETFLIX SARJAT” kommentit

  1. Haha, kaks leffaa, joissa on Will Smith ja jotka on TOSI huonoja (ja löytyy Netflixistä): Bright ja After Earth 😉

    Kyllä meillä isäntäkin on katsonut silmä tarkkana jokaisen The Crownin jakson. Tsekkaapa Grace&Frankie jos ei ole jo tuttu.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *