TYYLIKKÄÄT JA EDULLISET AURINKOLASIT LAPSILLE

tyylikkäät ja edulliset aurinkolasit vauvoille

tyylikkäät ja edulliset aurinkolasit vauvoille

tyylikkäät ja edulliset aurinkolasit vauvoille

tyylikkäät ja edulliset aurinkolasit vauvoille

tyylikkäät ja edulliset aurinkolasit vauvoille

Olen lastenvaatehullu, mutta sieltä hillitymmästä päästä – minun ei ole pakko saada kaikkia ihanuuksia, vaan monesti saatan kytätä alennusmyyntejä, eikä harmitus ole suuri, vaikka joku ihanuus jäisi saamatta. Kevät alkaa lähestyä ja auringonpaiste on lisääntynyt hurjasti; flunssaisena ihailtiin ikkunan läpi tuota kummajaista. Siitä muistinkin, että lasten aurinkolasit ovat päivitystä vailla – vielä kun löytäisi jostain lasten tyylikkäät aurinkolasit.

Meiltä löytyy niitä vauvojen aurinkolaseja nauhalla, joka kiristetään takaraivolle. Malli ei ole koskaan sopinut Lumin kasvoille, sillä aina lasit upposivat kasvoihin, vaikka hän ei kovin pyöreä lapsi olekaan. Eikä niille kapistuksille tyylipisteitä anneta.

Nyt löysinkin aivan ihastuttavat lasit, joita sai monessa eri mallissa sekä vauvasta vaariin. Harmikseni vain Suomesta oli näitä hankala saada haluttuina kokoina – hintakin suoraan valmistajalta oli paljon edullisempi. Kannatan usein suomalaista, mutta nyt tässä kohtaa oli valittava edullisempi hinta ja ilmaiset postit Ranskasta saakka. Tilaus tuli muutamassa päivässä.

Izipizi-aurinkolasit on pehmeää muovia, ei kuitenkaan yhtä taipuisat kuin julbot, mutta en usko näiden hajoavan heti käytössä. Vauvan ja pienten lasten koossa tulee ”turvalenkki”, joten ei lasit pääse tippumaan. Olin kuullut, että nuo lasit ovat pientä mitoitusta, joten otin meidän 4kk-vanhalle kooksi kids (12-36kk) ja esikoiselle junior (3v->). Molemmissa on hieman varaa, mutta melko maltillisesti – onpahan ainakin pidempi käyttöikä.

Malleja laseille oli monia ja värivaihtoehtoja sitäkin enemmän. Itse valitsin pyöreämmät kehysmallit molemmille sekä musta sopii kaiken kanssa, joten sekin oli aika helppo valinta. Ja jos nämä pysyvät ehjänä, niin sitten Neo saa siskonsa vanhat, eikä värin takia jää käyttämättä. Uskon, ettei näihin tule kyllästyttyä. Hintakin näissä on samaa luokkaa muiden lasten aurinkolasien kanssa, joita saa silmälasiliikkeistä ja pienten lasten mallit vielä halvempia, joten miksi ihmeessä en törmännyt näihin jo esikoisen aikana? Varmasti paljon mukavammat käyttääkin, kun ei uppoa silmäkuoppiin!

Isommalle meinasin hankkia vielä jonkin narun varoiksi, ettei temmeltäessä lennä hiekalle. Näitä varmasti löytyy jokaisesta silmälasiliikkeestä? Nyt on vain odotettava aurinkoa ja sännättävä heti ulos kokeilemaan uusia laseja.

Kiinnostaisiko teidän useamminkin lukea näistä lasten tyylikkäistä tarvikkeista ja vaatteista? Sekä saada vinkkejä ostopaikkoihin?

Lue myös aikaisempi artikkelini:

4 kommenttia “TYYLIKKÄÄT JA EDULLISET AURINKOLASIT LAPSILLE

    1. Eikö olekin! Ne olisivat olleet meidän kakkosvaihtoehto, jos emme olisi näihin törmänneet. <3

    1. Ihan tuolta heidän omilta sivuiltaan, johon postauksen linkki vie kohdasta ”izipizi-aurinkolasit”. Kahdet lasit sai ilmaisilla posteilla, mutta yhdistä joutuu maksamaan toimituskulut 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *