PÄREKORI SISUSTUKSESSA

pärekori verso design

pärekori verso design

pärekori verso design

Olen aina sanonut, että olen syntynyt väärään maahan, koska minun pitäisi olla Italiassa suurien pastakulhojen äärellä – sillä rakastan yli kaiken pastaa! Toisaalta Suomi on minulle se oikea maa, kun puhutaan designista. Rakastan suomalaista muotoilua ja skandinaavista tyyliä. Siksi myös kirpputoreilla sydämeni läpättää kuin ensi rakkauden kohdatessaan – mikä taitaa olla totta, joka kerta kun se löytää jotakin uutta ja kaunista. Tämän kertainen kirpputorilöytöni sai aikaan tämän sykähdyksen ja sydämeni taisi hätäpäissään jättää pari lyöntiä välistä. Verso Designin pärekori vei huomioni kaiken muun ”romppeen” keskellä Kouvolan Perhekirpputori Centtilän ihmeellisessä löytöjen maailmassa. Pärekori toimii oikeastaan jokaisessa sisustuksessa – oli tyyli mikä tahansa, vai mitä?

Pärekori rakkauteni ei ole mikään salaisuus, sillä olenhan keräillyt meille jo aika monta eri mallista koria kirpputoreilta. Pärekori toimii  vain niin hyvin sisustuksessa, koska niiden paikkaa ja sisältöä on helppo vaihtaa tarpeen mukaan. Huonompi kuntoisen korin maalaa lempivärillään tai tuunaa rikkoutuneiden kahvojen tilalle uudet nahasta.

Pärekori on erittäin monipuolinen säilytin sisustuksessa. Tämä uusin kirpputorilöytöni päätyi lastenhuoneeseen iltasatukirjoja varten. Mies nukuttaa nykyään esikoisen, joten he siellä lukevat iltasatuja keskenään, kun minä nukutan vauvaa. Monesti kirjat jäävät niille sijoilleen, kun iltasadun jälkeen valot sammuvat huoneessa ja taapero jää huoneeseen etsimään unta. Nyt kokeilen, jos tämä ratkaisu (pärekori plus ässäkoukku) saisi kirjat siirtymään koriin, eivätkä ne jäisi seilaamaan lattialle sängyn viereen. Muutenkin tuosta on helppo napata lempparikirja sekä välillä vaihtaa esillä olevia kirjoja. Pärekorin avulla voi lapsen ulottuville tuoda niitä kirjoja, jotka muuten saattaisivat jäädä muiden parempien opuksien jalkoihin.

Lue myös aiemmat artikkelini:

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *