LAPSI-KORU ÄIDILLE

littlebit design

littlebit design

littlebit design

littlebit design

Vanhat lukijat varmaan tietävätkin jo, että olen ikäni asunut täällä Kouvolassa – enkä häpeile sitä ollenkaan. Olen syntynyt täällä, enkä usko heti lähteväni pois, koska on täällä vaan niin hyvä elää ja asua. Olen blogissani monesti puhunut kotimaisuuden ja varsinkin paikallisen osaamisen puolesta. Nyt ajattelin esitellä itselleni hankkimani lapsi-korun. Sori Littlebit design:n porukka, jos tämä nimitys ei ole sopiva, mutta minun koruni kohdalla se oli alkuperäinen ajatus.<3

Pidän Kalevalan joistakin koruista, mutta monet ovat silti liian klassisia tai vanhanaikaisia omaan makuuni, joten heidän malliston lapsi-koru äidille ei istunut oikein omaan tyyliini. Onneksi täältä aivan meidän kodin nurkilta löytyy ihastuttava Taideruukin alue, jossa mm. sijaitsee Littlebit design:n liiketila. Olen katsellut heidän korujaan pitkään, mutta en vain ollut keksinyt sitä ”minun tekstiäni”. Heiltä löytyy toki valmiita tekstejä ja paljon muitakin koruja, mutta tahdoin jotain aivan omaa.

 

”Klassisen kantaaottava sekä sopivan räiskähtelevä, jo kansainvälisestikin tunnetuksi tullut korukavalkadimme sai alkunsa vuonna 2014. Korujemme nykyinen entistä selkeämpi tyyli helpottaa niiden yhdistelemistä jokaisen kantajansa asuihin ja ajatuksiin. Kaikki korumme ovat uniikkeja kuten käyttäjänsäkin!”, Littlebit design-nettisivut.

 

Yhtenä iltana se loksahti. Puhuin eilisessäkin postauksessa tämän hetken koskettavimmasta kappaleesta, jonka nimestä nappasin kauniin sanan lasteni nimien lisäksi; ”Mestaripiirrokseni – Neo & Lumi”, sillä ovathan lapseni kauneinta mitä olen saanut aikaiseksi yhdessä mieheni kanssa, eikä teksti voisi olla yhtään parempi. Korusta tuli täydellinen ja olen kantanut sitä ylpeydellä joka päivä, paitsi ennen ristiäisiä jouduin hieman piilottelemaan sitä.

Littlebit designin korussa parasta on sen yksinkertainen olemus, joka sopii tyyliin kuin tyyliin ja arkeen sekä juhlaan. Olen saanut siihen jo hieman naarmuja aikaiseksi, mutta ajattelen elämänkin runnovan meitä ja joskus siitä vaan jää syviä jälkiä, mutta joskus ne pienimmät jäljet hioituvat ajastaan pois. Näin koru saa kulkea mukana ja elää elämää rinnallani – vai sittenkin kädessäni?

Minkälaisia lapsi-koruja teiltä muilta äideiltä löytyy? Olisi hauska nähdä näitä persoonallisempia ja jakaa vinkkejä näistä muillekin äideille. <3

Edit: Jos kaipaat korullesi huoltoa, niin Littlebit design huoltaa korusi uuteen uskoon. <3

Lue myös aikaisempi artikkelini paikallisesta osaajasta:

Riikka / Kotoin - -
Posted in Yleinen

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *