RISTIÄISKUTSU / NIMIÄISKUTSU

ristiäiset

ristiäiset

ristiäiskutsu

nimiäiskutsu

Esikoisen aikana tein melko simppelit ristiäiskutsut, joihin painoin hänen jalanjälkensä – melko omaperäistä, eikö? Tällä kertaa teetin ristiäiskutsut meidän kuvista, jotka Helia Photography otti kun odotin vauvaamme sekä kun hän oli noin viikon vanha pieni pallero. Kuvista oli vaikea valita parasta ristiäiskutsun kanteen, joten valitsin kollaasimaisen ratkaisun, johon melkein kaikki kuvamme mahtuivat. Etukanteen mahtui myös söpöllä vaaleansinisellä teksti: ”Vauva saa nimen.”

Sisäsivulla sai sitten rakas poikamme, eli päätähti parhaan paikan aivan yksinään – ehkä tuo olikin se paras kohta koko kutsussa. Ristiäiskutsun sisällä oli poikamme kuvan lisäksi Anna Puun Mestaripiirros laulun sanat – on ehkä koskettavin ja kaunein laulu, jonka olen vähään aikaan kuullut. Paikan ja ajankohdan lisäksi ei paljoa muuta tietoa tarvittu, jotta vieraat osasivat saapua paikalle.

Kutsuissa minusta kuviakin tärkeämpää on paperin laatu. Itse maksoin vähän enemmän siitä, että sain paksun mattapaperin ihanan hennolla struktuurilla. Se minusta viimeistelee koko kutsun ja kasaa kokonaisuuden yhteen – näin kutsu tuntuu viimeistä piirtoa myöden laadukkaalta.

Nyt on ristiäiset blogissa käsitelty ja alta löydät kaikki muutkin aiheeseen liittyvät artikkelit. Jos jokin aihe jäi mielestäsi käsittelemättä, niin kerro se ihmeessä kommenttiosiossa, niin voin tehdä siitä vielä erikseen postauksen.

Riikka / Kotoin - -
Posted in Yleinen

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *