KIRPPISLÖYTÖ / 50-LUVUN VALAISIN

kirpputorilöytö

kirpputorilöytö

kirppislöytö

50-luvun valaisinAikaa ei tunnu riittävän enää kirpputorilla kiertelyyn niin paljoa kuin ennen, vai oliko se vika sittenkin näissä mun seuralaisissa? Oli miten oli, niin hankalampaa se on kuin ennen. Yritän kuitenkin useamman kerran kuussa käydä paikallisessa kirpputorissa ja pitää silmät mahdollisimman auki kirppislöytöjä silmällä pitäen.

Tällä kertaa kirppislöytö on ihana 50-luvun jalkavalaisin, jota olen etsiskellyt vuosia. Olen törmännyt kaksi kertaa kyseiseen valaisimeen täällä Kouvolan alueella, mutta ensimmäisellä kerralla väri oli metallinsävyinen ja hinta oli ihan kohtuullinen, mutta ei järin halpa. Tällä kertaa kävelin kirpputorille ja vastassa oli täydellinen yksilö – kullansävyinen sekä edullinen. Ensimmäisen kerran ihastuin tämän kaltaisiin valaisimiin Pihkala-blogissa. Häneltä olen myös ostanut yhden saman tyylisen seinävalaisimen. Kyseinen valaisin on vain jostain syystä odottanut kiinnittämistään jo vuoden ajan.

Nyt sain siis kokoelmani täydelliseksi, sillä minulta löytyy kahden seinävalaisimen lisäksi myös yksi pöytävalaisin, joka seikkailee huoneesta toiseen. Nyt voin lopettaa näiden valaisinten keräilyn ja keskittyä materialistin pohjattomaan onnellisuuteen.

Jalkavalaisin toimii tällä hetkellä lapsen huoneessa lukuvalona ihanan rottinkituolin seurana. Haaveilen sirosta olohuoneen sohvasta, jonka kaveriksi valaisin sopisi. Nyt sen on valaistava lapsen lukuhetkiä, kunnes suuri möhkösohva on siirtynyt olohuoneesta pois ja kirppislöytö valaisin pääsee vieläkin paremmalle paikalle. Tämä löytö on enemmän kuin hitti – se on klassikko, johon ei voi kyllästyä. <3

Lue myös lastenhuoneen rottinkituolin tarina!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *