RISTIÄISET OSA 1.

Yhteistyö For Minis and Mommies:n kanssa.

Meidän pojan ristiäisiä vietettiin 20.1.2018 ja ne onnistuivat aivan täydellisesti. Vauva nukkui juuri oikeassa rytmissä, eikä itkenyt oikeastaan yhtään – nukahti myös helposti syliin kahvipöydässä. Vuokrasimme Kuusankosken kirkon alakerrasta aika ihanan tilan kahvittelua varten, jota somistin omien taitojeni mukaisesti. Kerrankin kaikki mahtuivat istumaan kahvipöytään yhdessä, eikä kenenkään tarvinnut pitää keikkuvaa kahvikuppia sylissään.

Jaan ristiäiset muutamaan postaukseen, jotta ette tule kärsimään kuvaähkystä. Tässä postauksessa keskityn meidän perheen asuihin ja asusteisiin. Juhlien kannalta taisin eniten stressata Lumin ja vauvan ristiäisasuja – asusteisiin sain onneksi apua FMAM:lta. Selasin ahkerasti erilaisia nettikauppoja ulkomaita myöten, mutta lopulta löysin Mango kidsin mallistosta silmääni miellyttävät asut. Tiedättekö sen tunteen, kun visualisoitte jotakin eikä vastaavia tuotteita meinaa löytyä millään? Silloin on hyvin vaikeaa tyytyä erilaiseen ratkaisuun, mutta onneksi itse sain alkuperäisiä mielikuviani vastaavat asut lapsille – vieläpä alennusmyynneistä.

Lumilla oli Mangon mekon lisäksi tummat sukkahousut, ihanat rusettikengät Zarasta sekä For Minis and Mommies-malliston rusettipanta. Panta oli aivan ihana yksityiskohta tuossa kokonaisuudessa. Vauvalla oli Lindexin malliston musta body, äitiyspakkauksen sukkahousut, jotka värjäsin mustiksi sekä Mangon söpöt pöksyt. FMAM:lta sain vauvalle ihanat nahkaiset mokkasiinit – ja jotka tuntevat minua enempi, tietävät minun rakastavan Minna Parikan pupuja, joten vauvalle oli valittava myös pupun korvilla varustetut mokkasiinit. Niin pienet tossut, mutta silti niin huolellisesti valmistettu täällä Suomessa ja aidosta nahasta. Vauvan ristiäisasu oli syötävän suloinen jokaista yksityiskohtaa myöden. Voitte olla varmoja, ettei näistä tossuista luovuta, vaan ne pääsevät jatkamaan matkaansa meidän lastenhuoneen sisustuksessa pieneksi jäätyään. <3 Isosiskokin kertoi, että kelpuuttaisi samanlaiset tossut, enkä yhtään ihmettele miksi.

Mies hankki parhaan ystävänsä häihin tummanharmaan puvun, jonka kaveriksi nyt ostimme ihanan vaaleanharmaan kauluspaidan, jota koristi vielä For Minis and Mommiesin nahkainen rusetti. Kokonaisuus oli mielestäni erittäin toimiva, ajaton ja harmoninen – tätä kokonaisuutta tullaan aivan varmasti näkemään jatkossa seuraavissakin juhlissa. Rusetti kiinnitettiin hakaneulalla, joten rusettia voi soveltaa rennommissakin asuissa. Isänkin asu ristiäisissä voi olla huoliteltu ja sopia vauvan ristiäisasun kanssa yhteen. Olisikohan vauvan kasvaessa hankittava hänellekin juhlia varten samanlainen? Olen jo ennen tätä yhteistyötä ihaillut FMAM:n nahkatuotteita ja nyt kun olen viimein saanut kokea ne livenä – en voi kuin ihastella.

Minun asussani piti olla heidän ihana kaulakorunsa, mutta se olisi ollut liikaa pitsisen kaulukseni kanssa, joten lasten kummi varasti sen – eikä tuo haitannut yhtään, koska jokin kohtalo oli jo etukäteen päättänyt, että tuo kuuluu hänen kaulaansa sinä päivänä. Värit vain sopivat niin hyvin Emmin mekkoon – vai voitteko väittää vastaan? Meillä siis somistauduttiin For Minis and Mommiesin asusteisiin vauvasta kummiin. <3

Koko päivä oli niin täydellinen jokaista yksityiskohtaa myöden, etten voinut olla kuin äärimmäisen onnellinen – ihanat ja kauniit lapseni sekä olihan tuo mieskin aika komeana. Olen niin onnellinen tällä hetkellä. Ai niin, tästä lähin meidän vauvan tuntee nimellä Neo! <3

Jos ristiäiset ovat teillä ajankohtaiset, niin kurkkaa myös aikaisempi postaukseni ristiäislahjoista!

Riikka / Kotoin - -
Posted in Yleinen

2 kommenttia “RISTIÄISET OSA 1.

  1. Oi miten suloiset tossut ja pieni herra Neo! ❤
    Menenkin heti katsomaan löytyisikö tuolta meidän neidille jotakin kivaa, tossut ja rusettipanta olisivat niin söpöt. Kiitos vinkistä! 🙂

    1. Ihana kuulla. Tuolta ei voi olla löytymättä ihania tossuja ja asusteita pienille 🖤

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *