3 KUUKAUDEN IKÄINEN VAUVA

Hän on aivan mahtava tyyppi. Ihan erilainen kuin siskonsa – herkkä ja tosi vaativa vai sanoisinko tarkka tarpeistaan. Naureskelee paljon kuullessaan tuttuja ääniä. Hän saa minut heti hyvälle tuulelle naurun yrityksillään, vaikka 5 minuuttia aiemmin olisin ollut pääni sisällä kuin pyörremyrsky. 3 kuukauden ikäinen vauva on jo hieman helpompi kuin aivan vastasyntynyt. Olisiko pitänyt jättää tuo äskeinen lause kirjoittamatta – mitä luulette?

Hän on alkanut hylkimään tuttia ja pulloa, joten se tarkoittaa, että äidin oltava läsnä, mutta tämänhän minä jo arvasin. Onhan tämä koettu kerran jo esikoisen kanssa. En jaksa ärsyyntyä tai valittaa tästä, koska tiedän, ettei hän kohta enää tarvitse minua niin paljon kuin juuri nyt ja tässä. Tämä vauva-aika on niin lyhyt, että tyydyn tilanteeseeni ja otan sitä omaa aikaa sitten myöhemmin.

Nukuttamiset ovat hieman vaikeutuneet tämän tutin hylkimisen myötä, mutta eiköhän tässä jokin ratkaisu löydy tai uusi vaihekin voi olla jo aivan nurkan takana. Nukahdettuaan hän on pysynyt syvällä untenmailla, jotta on saanut keskittyä katsomaan vaikka lempisarjaansa telkkarista – välillä vaan on heitettävä aivot narikkaan ja unohdettava muu maailma.

Kiitos vauva, kun olet juuri tuollainen. Vaikka itket paljon enemmän kuin siskosi, niin olet silti niin hurmaava tyyppi – niin iloinen, seurustelet sekä olet vaan niin ihana. Eikä siskosi jää yhtään kakkoseksi, mikä saakin sydämet pakahtumaan. <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *