RISTIÄISLAHJA VAUVALLE

ristiäislahja vauvalle

#1 #2 #3 #4 #5 #6 #7

Ristiäislahjat vauvalle ovat varmasti se, mitä monesti mietitään – mistä hankitaan ja mitä? Monesti paras vinkki näihin asioihin on: kysy vanhemmilta! Mutta koska se olisi aika tylsä ja lyhyt postaus, niin ajattelin jakaa meidän lahjatoiveet ja hieman enemmän, vaikka on tästä varmasti monelle vanhemmallekin apua, kun niitä omia toiveita yrittää hahmotella.

Perinteisiin ristiäislahjoihin kuuluvat nuo monelle niin tutut kultaliikkeiden kehykset ja muut heidän tuotteensa, mutta olen jättänyt ne suosiolla tämän listan ulkopuolelle ja yrittänyt löytää uusia, tarpeellisia, turhia sekä ärsyttävän ihania tuotteita vauvavuosiin sekä loppuelämäksi.

Mikä voisikaan olla tarpeellisempi ristiäislahja vauvalle kuin kylpypyyhe(#1). Valitsin tähän ihanan pellavaisen pyyhkeen, joka eroaa myös niistä aivan tavallisimmista ja tutuista vauvapyyhe vaihtoehdoista – kaunista ja käytännöllistä. Sen kaveriksi sopisi ihana luonnonkuminen kylpyankka (#7) – turvallinen ja visuaalisesti niin kovin viehättävä.

Toivomme pienille ihanaa ja kokemus rikasta tulevaisuutta – miksei siis sujauttaisi pakettiin vauvakirjaa (#2), johon tallettaa ihanat muistot tai säästöpankkia (#5), johon kerätä niitä toisenlaisia rikkauksia.

Ristiäisiin asusteeksi sopisi ihanat nahkatossut (#3), joista ei varmasti raaski luopua vaan nämä voisi tallettaa vaikka kehyksiin jonkin ihanan vauvalelun kanssa.

Musiikkia ja söpöjä eläinhahmoja ei voi vastustaa vauva eikä vanhemmatkaan, eli suloistakin suloisempi soittorasia on varmasti ihastuttava ristiäislahja vauvalle. (#4)

Viimeinen mutta ei todellakaan vähäisin on ihana juliste, johon saat vauvan; mitat, syntymäajankohdan ja nimen – myös graafisen ilmeen voi valita 6 eri vaihtoehdosta. Laitoin itse viime viikolla omamme tilaukseen. Kyllä, se on meidän lahjamme vauvalle. Isosiskolle on hankittava omansa vielä joskus. <3

Toivottavasti näistä ristiäislahjaideoista on teille hyötyä. Tämä kuukausi tulee käsittelemään vielä monta ristiäisaiheista postausta, joten pysy kuulolla jos tämä aihe koukuttaa. Lupaan helmikuussa käsitellä muutakin kuin vauvaan liittyviä ihanuuksia. <3 Ah, vai voiko niitä ollakaan liikaa?

Riikka / Kotoin - -
Posted in Yleinen

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *