MUUTTOLAATIKOT ON PURETTU!

 

Hei kaikille! Paluumuuttaja on palannut tänne CASA Blogien pariin. Joillekin saatan olla uusi tuttavuus ja jotkut teistä muistavat Kotoin-blogin ennen muuttoa Kaksplus-blogiverkostoon. Paljon on tapahtunut CASA blogeista lähtöni jälkeen, joten on varmasti senkin puolesta pienen kertauksen paikka.

Olen siis kouvolalainen kotiäiti, jonka viimeisin (viimeinen) vauva syntyi 14.10.2017, joten meidän taloudessa puuhaa riittää toisin kuin yöunia. Mukana seikkailee myös 8/15 syntynyt Lumi, jonka kanssa vauhtia ja vaarallisia tilanteita on joka päiväisessä elämässämme. Vauvalla ei ole vielä nimeä, mutta tulen tässä tammikuun aikana postailemaan ristiäisiin liittyvistä asioista etukäteen sekä niiden jälkeen. Kotona lasten ja minun lisäksi häärää myös aviomieheni sekä Nemo-kissa, mutta he ovat tällä hetkellä taka-alalla blogissa.

Kotoin sai alkunsa sisustushuumassa, mikä ei ole hellittänyt sitten vuoden 2000, jolloin pieni ala-astelainen joka viikonloppu silmät pyöreänä ihaili T.i.l.a-ohjelmaa – muistinko ohjelman kirjoitusasun oikein? Opiskelin lukion jälkeen designer-stylistiksi, sisustus- ja vaatetusalan stylistiksi, mutta täällä päin työkuviot eivät ole napanneet oikeaan suuntaan. Ennen lapsiani työskentelin kaupanalalla, mutta haaveilen vielä pääseväni takaisin visuaalisuuden pariin. Blogissa ihmetellään jatkuvaa lastenhuoneen kaaosta ja tilanpuutetta, sisustetaan kotia kirpputorilöydöin sekä yritetään saada kotia valmiiksi, mikä ei varmaan koskaan tule onnistumaan.

Olen lasten myötä hullaantunut lastenvaatteisiin ja pyrinkin hankkimaan kestäviä, ekologisia ja suomalaisia vaatteita, mutta tämä ei tietenkään aina ole mahdollista. Tunnen huonoa omaatuntoa halpatuotannosta, mutta en ole täysin päässyt siitä eroon. Koen kuitenkin tekeväni hyvää hankkimalla edes osan pienten vaatteista suomalaisilta merkeiltä. Blogissa vilahtelee varmasti siis lasteni kauniit vaatteet sekä heidän ihana olemuksensa.

Blogissa tullaan näkemään ja kuulemaan sisustuksesta, lapsistani ja arjestamme – pysythän kuulolla. <3

Blogissa on vielä säädöt hieman kesken, joten jos luet joulukuuta vanhempia postauksia, voi niissä olla pientä heittoa – pahoitteluni tästä.

Riikka / Kotoin - -
Posted in Yleinen

2 kommenttia “MUUTTOLAATIKOT ON PURETTU!

  1. Hei, onkohan Blogloviniin mahdollista saada vain sinun postauksesi eikä kaikkien Casablogien? Kaikki Casablogipostaukset näkyvät Kotoin-tunnisteella eikä tiedä kenen ne ovat.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *