JOULUN TUNNELMA HIIPUU

Joulun tunnelma meinaa hiipua, mutta onneksi siitä voi pitää vielä kiinni, jos niin haluaa. Kynttilöiden valo, glögin tuoksu ja peiton alle käpertyvät varpaat – juuri tässä ja nyt on hyvä odottaa uutta vuotta saapuvaksi. Meidän joulu oli täydellinen ja paras tähän mennessä. Luulen, että joka vuosi se vain paranee. Saimme viettää koko aaton kotona, eikä meidän tarvinnut kertaakaan nousta edes auton kyytiin saapuaksemme jonnekin. Aamu alkoi joulupuuron valmistuksella, joulupukin kuumanlinjan katselulla ja joulusaunan lämmön syleilyllä. Iltapäivällä pukki jo saapuikin ja toi lapsille ihania lahjoja. En tiedä lapsen riemua ihastuttavampaa asiaa. Illalla tietenkin söimme hyvin, mikä kruunasi illan.

Valitettavasti joulukin päättyy aikanaan, mutta onneksi uusi vuosi tuo lisää ihanaa tunnelmaa. Uusi vuosi on meillä joka vuosi kotoilua rennoissa merkeissä ja illalla kävelemme katsomaan Kuusankosken ilotulitusta. Joulua ja uutta vuotta taitaa yhdistää perhe, hyvä ruoka ja rento tunnelma.

Uudesta kamerastani huolimatta kuvia tuli otettua joulusta erittäin vähän. Sain aidosti nauttia joulusta enkä katsellut tapahtumia vain linssin läpi – vasta myöhään illalla huomasin, että puhelimenikin oli ollut puoli päivää sammuksissa. Tästä viimeistään tiesin, että nautin tuosta päivästä kunnolla. <3

Muistathan, että Kotoin pakkaa matkalaukut ja tilaa muuttoauton uudeksi vuodeksi. Saamme muuton suoritettua 1.1 mennessä, joten laitathan uuden osoitteeni ylös: www.kotoin.casablogit.fi Palaan seuraavan kerran blogin ääreen vasta uudessa osoitteessa. Ensi viikolla lupaan julkaista meidän joululahjoista kuvamateriaalia. <3

Riikka / Kotoin - -
Posted in joulu

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *