ADIÓS KAKSPLUS JA VUOSI 2017

Vuosi 2017 alkaa lähestyä loppuaan ja on aika kiittää sitä kaikesta, jonka se toi mukanaan – tärkeimpänä raskauden ja sen myötä meidän pienen poikamme. Tammikuussa aloin treenaamaan ja korjasin ruokavaliotani, kunnes helmikuussa huomasin olevani raskaana ja noh, sanotaanko suoraan, että treenailu jäi samantien pois pahoinvoinnin ja väsymyksen myötä. Väsymys taisi jatkua läpi tuon raskauden ja ei kai korjaavaa liikettä voi odottaa pieneen hetkeen?

Väsymys ja kaksi pientä lasta eivät hiljennä minua tai blogia, vaan on tarkoitus jatkaa menoa. Kaksplus antoi minulle siivet ja uskallusta kirjoittaa hieman henkilökohtaisempia tekstejä sekä varsinkin perheaiheisia postauksia. Visuaalisuus kuitenkin vie minua mennessään ja vuoden lopussa on aika sulkea Kaksplussan ovi ja palauttaa avaimet heille. Uusi koti odottaa jo nurkan takana, eli 1.1.2018 kerään kimpsuni ja kampsuni CASA Blogien pariin. Se oli kotini ennen Kaksplussaa ja nyt on aika palata kotiin. Kokeilin siipiäni ja ne kantoivat takaisin tuttuun ja turvalliseen.

Kiitos Kaksplus tästä vuodesta ja vielä suurempi kiitos CASA Blogeille, kun he ottavat tämän paluumuuttajan takaisin luokseen.

Laittakaa talteen seuraava osoite: www.kotoin.casablogit.fi <3

Riikka / Kotoin - -
Posted in sekalaista

6 kommenttia “ADIÓS KAKSPLUS JA VUOSI 2017

  1. Se tosiaan on harmi. En nyt ehtinyt tutustumaan porukkaan livenä. Sinuun vain, eikä sekään tapahtunut Kaksplussan kautta😅

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *