KAHDEN KUUKAUDEN IKÄINEN VAUVA

Viime viikon torstaina pieni poikamme täytti jo kaksi kuukautta — uskomatonta! Ajankulkuakin hämmästyttävämpää on kuinka nopeasti sisarukset luovat salaisen yhteyden, vaikkei yhteisiä sanoja vielä löydy. Olen saanut todistaa tätä ihastuttavaa kommunikointia meidän lasten välillä jo pitkään ja toivon, että välit pysyvät jatkossakin näin ihastuttavina.

Pieni hengailee aika paljon babybjörnin sitterissä, josta näkee hyvin ympärilleen ja viihtyvyys on 90% luokkaa. Aamupalahetket sujuvat yhdessä mukavasti tuolla sitterissä potkutellen. Lumi välillä juttelee paahtoleipää suussaan ja kutittelee varpaillaan vauvan jalkapohjia. Ei tarvita kuin isosiskon ääni ja hymy on taattu. Pieni seuraa katseellaan ääntä kohti ja väläyttää Lumille kauneimman hymynsä.
Vauvalla on olohuoneessa super pehmeä leikkimatto, jossa ei ole kiinteää leikkikaarta, joten taaperokin mahtuu siihen pötköttelemään. Kuinka ihastuttava kaksikko he ovatkaan. Sydän sulaa, kun isosisko ottaa vauvan kainaloonsa ja he katselevat yhdessä illan Pikku Kakkonen-ohjelmaa.* Olen niin kiitollinen, ettei meille tullut, ainakaan vielä, kovin mustasukkaista isosiskoa. Olen niin ylpeä heistä kahdesta — vaikeidenkin päivien jälkeen riittää yksikin heidän välinen hellä hetki ja muistan taas miksi tässä tilanteessa ollaan. <3

*Vauva ei siis oikeasti tuijota tuntia siskonsa kainalossa Pikku Kakkonen-ohjelmaa, vaan lähinnä seurailee kaikkea ympärillään tapahtuvaa.

Riikka / Kotoin - -
Posted in taapero, Vauva

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *