KIRPPUTORIHARAKAN LÖYDÖT / PYYHEKOUKUT PIENIÄ KÄSIÄ VARTEN

Kun aurinkoisia kesäpäiviä riitti, eräänä viikonloppuna suuntasimme lapsen kanssa Kouvolan keskustassa sijaitsevalle kesäkirpputorille, josta löytyi matkaan ihania pieniä vaatteita sekä jotain myös kotiinkin. Kyseessä oli ihana naulakot, joiden ostohetkellä ajattelin menevän lapsenhuoneeseen, mutta ne päätyivätkin vessaa somistamaan lasten käsien ulottuville.

KIRPPUTORIHARAKAN LÖYTÖ: Qualyn lintunaulakot

OMINAISUUDET: 2 kpl muovista valmistettuja seinäkoukkuja, jotka esittävät lintuja omilla oksillaan keikkuen.

OSTOPAIKKA / OSTOHINTA: Kouvolan Pohjolatorin kesäkirpputori / 5 euroa.

ARVO: Qualyn naulakoita saa aika edullisesti netistäkin 12 euron hintaan, mutta mielestäni 5 euroa näistä ihastuttavista linnuista oli oikein sopiva, kun mitään käytönjälkiä näissä ei ollut. Myyjänäkin oli söpö pieni tyttö, jonka huoneesta nämä oli napattu pois. Rahani menivät varmasti siis hyvään osoitteeseen.

PISTEET: 4/5

2 kommenttia “KIRPPUTORIHARAKAN LÖYDÖT / PYYHEKOUKUT PIENIÄ KÄSIÄ VARTEN

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *