TIE UNIIN KÄY KANTAEN – TULA-KANTOREPUT SOPIVAT VAUVASTA TAAPEROON

Yhteistyö Vauvauva:n kanssa

En osannut edes miettiä kantamista meille sopivana vaihtoehtona kun odotin esikoistani. Päässä pyöri vain kauniit rattaat, ihanat vauvan vaatteet sekä tietenkin vauvan hoitopisteen ehostaminen. Vasta kun lapsi oli sylissä ja huomasin, ettei hän nuku muualla kuin lähelläni ja rattaissakin saadaan aikaiseksi vain raivarit hartaasti toivottujen unien sijaan – Ystäväni neuvomana tutustuin Tula-standardiin ja vauvan kantamiseen.

Tämän kokemuksen myötä sain vapaat kädet ja vauvalle sikeät unet. Meillä esikoinen puklaili niin valtavasti, että se vaikutti niin yö- kuin päiväuniinkin. Häntä oli vaikea saada nukahtamaan, mutta reppuun hän simahti sekunneissa. Hyvä kun itse kerkesi laittamaan ulkovaatteet päälle ja avata ulko-ovea.

Nyt kuitenkin aika alkoi mennä ohi tuosta standardista, vai sanoisinko taaperon kasvaneen siitä ohi, joten oli aika siirtyä hänelle sopivampaan kokoon. Moni varmaan ajattelee kantamisen koskevan vain pieniä lapsia, mutta meillä reppu helpottaa myös vilkkaan taaperon kanssa ulkoilua. Tottakai lapsen pitää päästä leikkimään ja kuluttamaan sitä energiaa, mutta esimerkiksi hankalat metsäpolut sekä pienet ja ahtaat kirpputorien käytävät, joissa lapsen on vain pysyttävä turvassa ja paikallaan, on reppu erinomainen tähän tehtävään.

Otimme Tula Toddlerin mukaan meidän Turkin matkalle, jossa reppu oli erittäin hyvä apuväline varsinkin lentokentällä. Helsinki-Vantaalla rattaat pitää luovuttaa samaan aikaan kuin muutkin ruumaan menevät matkatavarat, joten ihmisvilinä ja taapero eivät vain mahtuneet samaan kuvaan – Repun syleilyssä kului aika huomattavasti rauhallisemmin. Kantoreppu on myös kätevä ulkomaanmatkoilla vaikea kulkuisilla reiteillä; kuten Turkissa erilaisissa päivän kestävillä reissuilla.

Tulassa minusta parasta on monipuoliset kuosit (visuaalinen ihminen ei voi olla välittämättä tästä), helppo käyttöisyys, sopivuus eri kokoisille ihmisille sekä tietenkin se tärkein, eli mukavuus. En ole koskaan saanut paikkoja jumiin Tulan kantorepuilla, eikä mieskään ole koskaan valittanut oloaan kyseisiä kantoreppuja käyttäen. Tulassa tulee mukana myös unihuppu, jolla on mukava suojata silmät auringolta tai käyttää unien aikana päätä tukemaan.
Suosittelen tutustumaan kantoreppuihin, vaikket olisi niitä koskaan aikaisemmin osannut ajatella omaan arkeesi. Meillä näistä tykkää koko perhe. On ihanaa päästä ensi talvena tai kevään tullen koko perhe retkeilemään, kun molemmille lapsille löytyy nyt sopivat kantovälineet.

Käy ihmeessä tutustumassa Vauvauva:n sivuihin ja heidän kantovälineisiinsä. Heidän sivuiltaan löytyy myös paljon muita äitiyteen, odotukseen, vauvoihin ja lapsiin liittyviä tarvikkeita. <3 Herkullisiin sormiruokailuhetkiinkin löytyy monenlaista tarviketta – Toinen minun heikkouteni.

P.s Itse ihastelin heidän sivuillaan uutta Tulan Free-to-Grow-kantoreppua, johon ei tarvita enää erillistä vauvatukea. Voi kun oli kauniita kuosejakin saatavilla. <3 Aah.

Erämiehenkatu 17,
40630 Jyväskylä
info@vauvauva.fi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *