HAMMASKEIJU – NÄITÄ MEIDÄN LAPSI RAKASTAA

Aloitimme pastillien käytön jo vauva-aikana, kun taidot olivat kehittyneet tarpeeksi niiden imeskelyä varten. Jokaisen aterian tai naposteluhetken jälkeen lapsi saa pastillin, josta hän osaa pitää huolen jo itsekin.

Nyt pääsimme maistelemaan XyliMind Oy:n valmistamia Hammaskeiju-pastilleja. Olemme aiemminkin tutustuneet tuotteisiin yhden makoisan pussukan verran, jonka saimme ystävältä lahjaksi. Tiesin siis jo hieman mitä odottaa kyseisiltä tuotteilta.

Hammaskeiju-pastillit ovat maukkaita ksylitolivalmisteita, joissa on 87-97% ksylitolia, eli enemmän itse ksylitolia ja vähemmän lisäaineita kuin muissa vastaavissa markkinoilla olevissa pastilleissa. Näihin ei ole myöskään lisätty väriaineita. Itse arvostan tuotetta, joka on mahdollisimman luonnollinen, varsinkin jos se on päätymässä taaperon suuhun.

Äidin lempimaku koko Hammaskeiju-pastillien makuvalikoimasta oli ehdottomasti Luomukarpalo, jossa kaikki väri ja aromi tulevat vain marjoista ja makeus ksylitolista. Myös Luomumustikka mukailee samaa kaavaa. 100 grammaa näitä pastilleja on käytetty 90 grammaa tuoreita marjoja. Herkullista, eikö? Makumaailman hyvänä, siis ehdottomasti todella maukkaana kakkosena tuli lakritsi. Jos kärsit herkkulakosta, niin suosittelen päättämään ateriasi tähän pastilliin. Makeannälkä katoaa, eikä tästä todellakaan tarvitse tuntea huonoa omaatuntoa!

Taapero on vasta 1 v 10 kk, joten hän ei osaa oikein ilmaista mikä oli paras maku, mutta yhdenkään maun kohdalla hän ei irvistänyt. Hän taisi rakastua näihin makuihin niin kovasti, että ensimmäiset päivät piti hillitä hänen pastillihimoaan; hän kävi vähän väliä naukumassa pastillipurkin luona. Toisaalta niin suloista, että näinkin pieni arkinen asia sai hänet aivan hurmokseen. Sen osaan sanoa, että Metsämarjaa lapsi usein pyytää. En tiedä johtuiko se siitä, että tämä oli isoin pussi meidän valikoimassa, vai että maku todellakin hemmotteli makunystyröitä? Siitä olen kuitenkin varma, että nämä olivat hitti eikä kaupanvalikoima enää tämän jälkeen houkuttele.

Aikuisen näkökulmasta näissä ihastuttavinta oli se aidon maun ja tuoksun havaitseminen. Kaupanvalikoiman maut minusta maistumat hieman teolliselle, eli aitous on kaukana ainakin maun puolesta. Hammaskeijun Karpalo-pussin kun avasin pystyin melkein haistamaan tuoreet marjat –ihanaa!

Heidän tuotteisiin pääset tutustumaan täällä Hammaskeiju.fi tai jos jostain kysyttävää tulee, niin ole heihin yhteydessä info@hammaskeiju.fi tai puh: 020 761 4820

*Kaupallinen yhteistyö

2 kommenttia “HAMMASKEIJU – NÄITÄ MEIDÄN LAPSI RAKASTAA

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *