TYÖPISTE MAKUUHUONEESEEN


Siitä asti kun luovutimme työhuoneen/vierashuoneen tytön käyttöön, olen haaveillut omasta työpisteestä. String-hyllyjen työpiste olisi aivan unelma, mutta kas kummaa kun budjetti ei siihen nyt venynyt. Ostin tämän hyllyn alennusmyynnistä ja tyhmäähän tässä on se, että jos tähän ihastuit, ei kyseistä pöytää enää Hobby hallin sivuilta löydy. Mutta googlettelin aikani ja löysin melko samantyylisen, jonka hinta ei ole aivan mahdoton.

Tämä meidän hylly taisi olla siinä 50 euron luokkaa ja on maalattua puuta, joten uskon olevan kestävä. Monet postaukset olen vapaa-ajallani tässä kirjoitellut ja on ollut aivan toimiva kapistus. Hyllyille mahtuu kivasti pientä tavaraa: kenkälaatikossa kuvaustarvikkeita, kynäpurkki, tytön valokuva sekä hääkengät.

Mies naurahti kengille, mutta nyt kun bilehiiri ei enää tanssi pöydillä, voi kengät vallan hyvin ilostuttaa minua hyllyllä eikä kaapin perällä – näistä en nimittäin luovu vaikken enää koskaa niillä tanssisi.

Konmarituksen myötä meille mahtuu nyt makuuhuoneeseen mainiosti työpiste, jonka paikalla oli ennen suuri vaatekaappi. Makuuhuoneessamme on vaatehuone, jonka koko ei ole valtava, mutta nykyään sinne mahtuu miehen sekä minun vaatteet, eikä vain toisen. Työpisteen vieressä oleva lipastokaan ei enää tursua tavaraa vaan enempi ammottaa tyhjyyttään. Makuuhuoneessa on nyt mahdollista tehdä hieman töitäkin, mutta tilaa meillä ei ole yhtää sen vähempää – tunnelma on ilmava ja raikas.

Taulukin on vielä väärällä kohdalla aivan kuin olohuoneen uuden järjestyksen myötä jäänyt kattovalaisin. Ei tämän sisustamisen tarvi olla aina niin vakavaa; oikeastaan ihanaa kun on aina jokin projekti käynnissä.

 

 

2 kommenttia “TYÖPISTE MAKUUHUONEESEEN

  1. Kylläpä on hyvän näköinen. Tollanen pieni voisi olla meillekin kätevä. Tosin tällä hetkellä minun työpöytäni on vallannut saumuri sekä ompelukone. Mutta jos olisi juuri tietokoneelle tila, niin ehkä itsekin saisin pidettyä pöydän siistinä. Keittiön pöytä on muutenkin parempi ompelukoneelle… tai ompelimiseen…

  2. Minäkin meinasin että isommat askartelut yms hoidetaan keittiössä mutta koneelle ja muille paperihommille oli kiva saada vakituinen paikka, eli työpiste 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *