OLOHUONEEN UUSI JÄRJESTYS

Keväiset auringonsäteet tulvivat sisään, eikä sitä energiaa voi olla nappaamatta omiin ajatuksiin ja itseensä. Tästä syystä myös olohuoneen sohva sai siirtyä kolmen vuoden paikalla olon jälkeen seinään kiinni, senkki sivulle ja metreittäin tuli leikkitilaa pienelle. Kattovalaisin on vieläkin väärällä kohdalla, matto alkoi näyttää liian pieneltä, mutta onpahan ainakin tilaa. Nyt voi reilulla kädellä kutsua äitejä ja lapsia kylään, eikä ala heti ahdistaa ja hikoiluttaa väenpaljous.

Tämä kevät saa ihmeitä aikaan tai sitten syynä uusi ruokavalio, kun energiaa piisaa muutaman tunnin lenkeille, jatkuvalle järjestelylle ja päiväunienkin aikaan on lähdettävä ulos lenkille tai kirpputoria kiertämään, kun ei malta istua sisällä. Kysykääpä onko ensi viikolla sama tilanne, niin varmasti taapero on keksinyt alkaa yökukkujaksi ja äitiä väsyttää suunnattomasti. Ehkä pidetään kuitenkin katse positiivisuudessa ja nautitaan tästä hetkestä täysin rinnoin. <3

Riikka / Kotoin - -
Posted in olohuone, sisustus

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *