LASKUT JA AVAIMET JÄRJESTYKSEEN

Meillä maksamattomat laskut on pidetty jääkaapin ovessa. Luit oikein, eikä tämä ratkaisu ole keittiöremontin myötä miellyttänyt minua yhtään. Onneksi laskutulva ei ole joka päiväistä, mutta valitettavan usein näin kuitenkin on.

Viikonlopun treffien aikana ehdimme piipahtamaan nopeasti K-raudan puolella, jossa olikin sisustuspuolella mukavat alennukset. Silmäilin ja huomasin kivan seinälokerikon olevan alennuksessa; olin aiemminkin tuota hypistellyt, mutta mies ei lämmennyt idealleni laskujen säilyttämisestä pienen korin sisällä. Tällä kertaa idea olikin hyväksyttävä ja niin nappasin tämän lokerikon mukaani.

Nyt tärkeät tapahtumat ovat ylhäällä liitutaulupinnalla ja avaimet riippuvat koukuissa helposti käden ulottuvissa. Mielestäni maksamattomia laskuja ei voi säilyttää laatikoiden uumenissa tai ne unohtuvat sinne; sopivasti näkyvillä ja paremmin mielessä.

Miten te säilytätte laskunne? Konmarin myötä olen alkanut etsimään vihdoin säilytysratkaisuja, mitkä miellyttävät silmää sekä ovat käytännöllisiä. Nyt tämä pirskahtelematon laskutulva on kadotettu kuin tuhka tuuleen.

Lokerikko oli -40% (ovh: n 25€)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *