FLEIMIO – SUOMESSA VALMISTETTUJA AJATTOMIA TUOTTEITA

*Kaupallinen yhteistyö

Puhun aina suomalaisten ja varsinkin Suomessa valmistettujen tuotteiden puolesta. Nyt minulla on ilo ja kunnia esitellä vuonna 2010 perustettu Fleimio, jonka tuotteet ovat ajattomia ja sopivat täydellisesti skandinaaviseen kotiin. Heidän valikoimistaan löytyy erilaisia arkea helpottavia tuotteita: seinähylly, eri kokosia trolleyta, shoe helper, teline kitaralle sekä kärry polttopuille.

tuotteet

Kuvat: Fleimio (seinähylly, bag trolley ja shoe helper)

Pääsin testaamaan heidän tuotettaan, Mini Trolley – regular, meidän kodin tiloissa. Mini Trolley on kokonsa puolesta passeli niin moneen käyttötarkoitukseen; vain taivas ja mielikuvitus on rajana. Pidän myös siitä, että kalusteiden paikkaa sekä käyttötarkoitusta on helppo muuttaa mielen mukaan.

Ensimmäisenä halusin kokeilla tuotetta meidän makuuhuoneeseen yöpöydäksi. Tähän tehtävään Mini Trolley kävi kokonsa puolesta paremmin kuin hyvin. Sijoitin alahyllylle sisustuskirjani, koska pidän mielelläni inspiraationlähteet käden ulottuvilla. Huonekasvi sujahti myös mukavasti tason päälle. Valaisinta en tuohon kohtaan tarvinnut, mutta sekin olisi ollut arvoisellaan paikalla Mini Trolleyn päällä.

 

arabia ruukku

Fleimion tuotteet valmistetaan paikallisella puusepällä, joten tästä tuotteesta ei voi jäädä huonoa omaatuntoa; suomalainen alan ammattilainen saa näistä tuotteista palkkansa. Fleimion tulevaisuuden toiveissa on saada tuotantoa lisättyä sen verran, että voidaan palkata ja kouluttaa lisää puualan ammattilaisia. Uskon tämän olevan erittäin mahdollista, koska heidän tuotteensa toimivat nyt sekä tulevaisuudessa ajattoman ilmeensä takia: selkeää, skandinaavista ja luonnonläheistä.

Toisena kohteena oli meidän pieni eteinen, johon tuote sopi kokonsa ja toimintojensa puolesta passelisti. Tasolta voi lähtiessään napata lompakon ja avaimet mukaansa, jotka lepäävät teak-kulhossa. Alahyllylle laitoin tytön pienen repun, mutta hyvin siellä voisi olla pieni kori: lapasille, hatuille ja muille asusteille. Eteisessä taso toimii hyvin säilyttimenä niille viime hetken tavaroille, joita kaipaa uloslähtiessä.

”Suunnittelun lähtökohtana on ollut luoda laadukkaita, tyylikkäitä, lämminhenkisiä ja ajattomia tuotteita, joilla on käyttöä suomalaisissa kodeissa joka päivä.”

Kolmantena päätin laittaa tämän tyylikkään kalusteen lastenhuoneeseen, koska mielestäni leikkimielisyyttä ei voi koskaan olla liikaa. Alahyllylle mahtuu kasa kirjoja tai miksei vaikka erilaisia lautapelejä. Päällä voisi olla yövalo, juomapullo tai muuta lapsen tarvitsemia esineitä. Mini Trolley voisi sopia hyvin siis lapsenkin yöpöydäksi. Meidän lastenhuoneessa sopivin paikka tällä hetkellä oli lukunurkkauksen vieressä, jossa lapsikin tykkää pötkötellä ja lueskella satuja.

marimekko

marimekko

marimekko

Pidin tuotteesta kovasti jo pelkästään ulkonäköä ajatellen, mutta nähtyäni tuotteen livenä – rakastuin. Puu on materiaalina ihastuttavin niin silmälle kuin kädellekin. Uskon, että tuote tulee pysymään trendikkäänä aina ja sopivan monenlaiseen suomalaiseen kotiin. Nämä eri kokoiset Trolleyt tulevat pysymään sellaisina tuotteina, joista ei luovuta hetken mielijohteesta vaan säilytetään tuleville sukupolville.

Fleimion tuotteisiin voitte tutustua tarkemmin heidän sivuillaan.

Käykää myös ihmeessä tykkäämässä heidän Instagram– ja Facebook-tileistään!

www.fleimio.fi

*Kaupallinen yhteistyö

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *