KEITTIÖREMONTTI VALMIS

Vihdoin ja viimein pääsen tähän koneen ääreen kirjoitushommiin. Mimmi nukkuu päivisin, varsinkin helteillä niin pienen hetken, joten aikaa kaikkeen arkiseen aherrukseen on laittoman vähän. Kotihommia ja kotiäidin lakisääteiset tauot eivät meinaa mahtua yhteen päivään. Pieni käy nukkumaan siinä 8 aikaan illalla, mutta usein äitikin on jo niin tööt, ettei mihinkään aivoja vaativaan hommaan enää pysty. Nyt yritän tehdä parhaani ja julkaista teille tämän postauksen! Eli jorinat sikseen ja kuvien kimppuun.

Keittiö on ollut nyt viimeistä piirtoa vaille valmis jo jonkin aikaa. Toimivuus on todettu hyväksi ja ulkonäkökin näissä olosuhteiden sallimissa rajoissa on erittäin hyvä. Tykkään tästä selkeästä, hillitystä ja erityisesti ajattomasta keittiöstä. Tällainen ”tyhjä taulu” antaa tilaa tekstiileille, väreille ja kuoseille. Sekamelskaista tunnelmaa ei tarvitse enää varoa, vaan eläminenkin saa näkyä.

keittiöremontti kokemuksia

Ruokapöytä on kuin eri maailmasta, mutta annetaan sen rauhassa riidellä keittiön kanssa ja tuoda kontrastia. Uudet linjakkaammat valkoiset jalat tuovat sitä hieman lähemmäksi keittiön tunnelmaa.

keittiöremontti kokemuksia

En halunnut keittiöön valkoisia koneita, koska pelkäsin niiden olevan liian eriväriset kaappien kanssa, joten sitten valittiin vaihtoehto ”korosta”, eli rosteriset. Meidän keittiöön sopivaa liesituuletinta ei löytynyt valkoisena, joten tämäkin hieman vaikutti asiaan.

keittiöremontti kokemuksia

Pesukoneen alle kaipaisin valkoista peitelistaa, mutta katsotaan mitä siihen keksitään. Kaappien päälle tuli myös valkoinen sokkeli vanhan liesituulettimen reiän takia. Tässä kohtaa melkein koko talon katon uusiminen ei tuntunut ekologiselta, eikä budjettiin mahtuvalta asialta.

keittiöremontti kokemuksia

Nyt haluaisin kuulla teiltä, mikä asia tuntuisi kiinnostavalta kuulla keittiöremonttiin liittyen? En ajatellut kaikkiin yksityiskohtiin hyökätä yhdessä postauksessa, joten tämä oli vain pintaraapaisu aiheeseen. Joten nyt sinä saisit vaikuttaa ja kysyä! Kaikkiin toiveisiin vastataan ajallaan, kunhan ideoita alkaa pompsahdella kommenttikenttään!

Ihanaa juhannusta kaikille, jos en palaa blogin pariin ennen sitä! Nauttikaa olostanne ja toisistanne satoi tai paistoi!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *